Gheorghe Piperea a fost desemnat coordonatorul AUR pentru campania de la europarlamentare. Cristian Terheș deschide lista candidaților

Data actualizării: Data publicării:
cristian terhes george simion si gheorghe piperea tin o conferinta de presa la camera deputatilor
Alianța pentru Unirea Românilor a organizat o conferință de presă pentru semnarea acordului de colaborare cu noi partide care se alătură Alianței AUR, la Palatul Parlamentului. Foto: Inquam Photos / George Călin

Avocatul Gheorghe Piperea a fost desemnat coordonatorul AUR pentru alegerile europarlamentare, a anunţat liderul George Simion, într-o conferinţă de presă. Lista AUR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisă de eurodeputatul Cristian Terheş, liderul Partidului Național Conservator Român. 

„Președintele AUR, George Simion, a anunțat joi, 14 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, coordonatorul politic al campaniei pentru Parlamentul European din 2024. Acesta este avocatul Gheorghe Piperea, candidat pe lista de europarlamentare. 

Lista AUR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor va fi deschisă de europarlamentarul Cristian Terheș. 

În vreme ce PSD a anunțat că europarlamentarul Mihai Tudose, un personaj cu un bagaj politic plin de controverse și probleme, va fi coordonatorul campaniei pentru europarlamentare, AUR a ales să vină cu un avocat, care și-a câștigat renumele prin apărarea drepturilor și libertăților românilor. 

De asemenea, în cadrul conferinței de presă, președintele AUR, George Simion, a anunțat că încă un partid se alătură Alianței AUR. Este vorba despre Partidul Național Conservator Român (PNCR) condus de europarlamentarul Cristian Terheș. Astfel, Alianța AUR a ajuns la un număr de opt partide politice suveraniste”, arată un comunicat de presă.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri