Gigi Becali amenință cu plecarea din PNL: „Vreau funcție de conducere”

Data publicării:
1812gigi-39293

„Nu stau dacă nu îmi dau funcții, ceva de vicepreședinte. Ce să stau ca simplu membru? Ținta mea este Antonescu președinte și eu președintele PNL. Partidul trebuie să rămână pe o mână puternică, nu pe mâna lui Tăriceanu. Se alege praful de PNL dacă rămâne pe mâna lui”, a declarat Gigi Becali.

Becali a mai spus că este singurul om din Parlament cu dublă funcţie - deputat naţional şi europarlamentar: „Mai e vreunul aici? La ora asta am dublă funcţie”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a precizat că, până va depune jurământul, se poate comporta ca înainte, dar după jurământ va trebui să aibă un alt comportament, spunând că el este „omul care intră în canoanele funcţiei şi în canoanele instituţiei”.

Întrebat dacă ar vrea să fie ministru, el a răspuns că nu vrea să fie prim-ministru şi nici ministru. „Eu nu vreau să fiu prim-ministru. Nu vreau pentru că, fac şi eu ca Geoană, nu îmi place să fiu nominalizat, ci să nominalizez. Vreau să conduc generali, nu să conduc general. La Preşedinţie nu am să candidez pentru că acolo canidează domnul Antonescu. Ca ministru nu prea îmi stă bine să fiu supusul domnului Ponta. Măcar aici vreau să fiu numărul 1 soldat”, a mai precizat Becali.

Deputatul PNL Gigi Becali a mai spus că la jurământul pe care îl va depune ca deputat va adăuga ceva, „3-4-5-7 cuvinte”, tot pe aceeaşi idee, arătând că el „trebuie să iasă din decor”.

„Este un jurământ standard, dar eu cu siguranţă îi voi adăuga ceva care să facă parte din acelaşi context, tot aceeaşi idee, dar cu 3-4-5-7 cuvinte, nu ştiu câte or fi în plus. Voi ştiţi: eu trebuie să ies din decor”, a spus Becali.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri