Grațiela Gavrilescu: Viața poate continua și după guvernare. Îmi voi depune demisia, după ședință

Data actualizării: Data publicării:
gratiela gavrilescu

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat marţi că îşi va depune demisia imediat după şedinţa de Guvern. Ea a afirmat că „viața poate continua și după guvernare”.


„Imediat după şedinţa de Guvern de astăzi, îmi voi depune demisia la Secretariatul General atât din funcţia de ministru al Mediului, cât şi din cea de vicepremier. Viaţa poate continua şi după guvernare. Am făcut lucruri bune în interiorul programului de guvernare, dar şi în afara lui, cum este şi încurajarea unor programe precum cel de azi (Cora verde, n.r.). Întotdeauna vor fi lucruri de făcut la minister şi sper că oricine va veni va continua ce am început şi nu se va repeta dezastrul din 2016 ", a declara Garțiela Gavrilescu, prezentă la un eveniment de profil.

Despre ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, care ar putea preluat interimatul la Mediu, Gavrilescu a declarat: „Orice persoană este potrivită atât timp cât îşi face treaba”.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că renunță la candidatura la alegerile prezidențiale și că va demisiona de la președinția Senatului. Anunțul vine după ce ALDE a decis să iasă de la guvernare.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri