Sari la conținut

Ilie Bolojan, reconfirmat secretar general al PNL: „E greu să-ți ceară demisia oameni care au obținut rezultate lamentabile”

Foto: Facebook

S-au retras cererile de demisie a secretarului general. Cu toate acestea am supus la vot, un vot de încredere în Birou. Dl secretar trebuie să aibă forță ca să-și ducă mai departe mandatul. (...) Cu un singur vot împotrivă și patru abțineri domnia sa a fost validat de către Biroul Politic Național, ca să nu mai fie discuții pe tema aceasta”, a spus copreședintele PNL Vasile Blaga, după ședința BPN.

La rândul său, Ilie Bolojan a arătat că a solicitat un vot de încredere din partea colegilor.

Este normal când ocupi această funcție, când pui președinți unici, stabilești candidați în multe municipii din țară, când impui o anumită disciplină financiară să apară tot felul de supărări. Astăzi, eu am cerut un vot de încredere în ceea ce mă privește. Acest vot a fost dat pentru că un secretar general sau un om de conducere fără autoritate nu mai este eficient. (...) În momentul în care cineva care obține rezultate îți cere în mod serios demisia trebuie să te gândești bine, dar este greu să-ți ceară niște oameni care au obținut niște rezultate lamentabile”, a spus el.

Patru lideri de filiale PNL de sector din București au solicitat demisia lui Ilie Bolojan din funcția de secretar general, a declarat miercuri vicepreședintele liberalilor Mihai Voicu.

O parte dintre noi, și anume patru președinți de sectoare, am solicitat și demisia domnului secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de șef de campanie la nivel național nu a performat, a lipsit cu desăvârșire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns și așteptăm. Solicitarea noastră rămâne și în cadrul Biroului Politic Național”, a spus Mihai Voicu.

În ședința BPN aceștia și-au retras cererea privind demisia lui Bolojan.