Iohannis a provocat scandal în PSD: „Există colegi care vor să destabilizeze partidul și să ne facă rău”

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila paul stanesc si marcel ciolacu conferinta la psd
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a transmis miercuri un mesaj intern în care își acuză mai mulți colegi, printre care foștii lideri ai partidului Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, că vor să destabilizeze PSD. Stănescu susține că aceștia au avut mesaje dure la adresa actualei conduceri a partidului, exact în ziua în care Klaus Iohannis a ieșit public „violent” împotriva PSD. 

„Dragi colegi,

Văd ca exista niște colegi din PSD, Dancilă, Teodorovici, Ștefănescu și Caprar care vor sa destabilizeze partidul și sa ne facă rău. Și au ieșit public cu declarații sponsorizate pe Facebook exact în ziua în care a ieșit și Iohannis violent împotriva PSD.

Nu mi se pare o întâmplare. Adversarul nostru este in exterior. Și trebuie sa rămână așa.

Din partea mea Marcel are toată susținerea. Și voi face și asta public”, le-a scris Paul Stănescu colegilor din partid.

Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, i-a cerut miercuri demisia lui Marcel Ciolacu ca urmare a scandalului legat de autonomia Ținutului Secuiesc. 

„Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului”, a declarat Viorica Dăncilă într-o postare publicată pe Facebook.

Fostul premier a calificat adoptarea tacită a legii în Cameră drept un precedent periculos şi jenant pentru România, Parlament, dar şi pentru PSD, „care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu”.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri