Iohannis, întrebat pe cine ar vota pentru Primăria Capitalei: „Coaliția a găsit un candidat bun”

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis face declaratii
Klaus Iohannis a declarat că, în opinia sa, „Coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni. FOTO: Profimedia Images

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, în opinia sa, „Coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, întrebat pe cine ar vota pentru Primăria Capitalei, între Nicuşor Dan şi medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL.

„Păi staţi să îşi anunţe candidatura şi pe urmă discutăm. Vă amintiţi pe cine votaţi acum mai mulţi an şi pe urmă nu s-a mai prezentat. Una peste alta ca să nu fiu foarte evaziv. Cred că Coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat pe cine ar vota pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan sau candidatul comun al PSD şi PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, joi, înaintea participării la la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Nicuşor Dan vrea un nou mandat la şefia Primăriei Capitalei, susţinut de Alianţa Dreata Unită formată din USR, Forţa Dreptei şi PMP. Liderii Coaliţiei PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au avut un eveniment de prezentare, miercuri la Palatul Parlamentul, a candidatului comun al celor două partide la şefia PMB, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri