Ionuț Moșteanu (USR): Vlad Voiculescu va anunța poziția sa în următoarele zile. Anunțul de azi schimbă datele problemei

Data actualizării: Data publicării:
ionu mosteanu usr
Deputatul Ionuț Moșteanu. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a declarat joi într-o conferință de presă că decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan la Primăria Căpitalei este o veste „foarte bună pentru bucureșteni” și că Alianța USR-PLUS și-ar dori pași concreți în discuțiile cu PNL pentru a schimba primarii sociali democrați la alegerile locale.

„Același PNL care a anunțat azi că îl susține pe Nicușor Dan a anunțat că îl susține pe Chirica la Iași. Am vrea să vedem pași mai consistenți. Cred că e un semnal pe care trebuie să îl dăm în toată țară. Lucrând în această realitate cu alegerea primarilor într-un singur tur, să avem înțelepciunea să îi dăm afară pe PSD-iști din primăriile din țară. Alianța USR-PLUS are oamenii foarte buni. Așteptăm să stăm la masă cu forțele care vor reformă”, a declarat Moșteanu.

Purtătorul de cuvânt al USR susține că anunțul de astăzi privind susținerea liberalilor pentru Nicușor Dan „schimbă datele problemei” în privința desemnării candidatului USR-PLUS. 

„Vlad Voiculescu va anunța poziția sa în următoarele zile după ce se va consulta cu filiala PLUS București. Așa cum știți până astăzi eram într-un proces de desemnare a unui candadiat comun. Anunțul de azi schimbă datele acestei probleme. Vlad e un element important al alianței, a tras mult pentru această alianță”, a declarat Ionuț Moșteanu.

Întrebat dacă este posibilă o candidatură a lui Vlad Voiculescu din partea PLUS, Moșteanu a spus că este opțiunea lui.

„Vlad își va găsi locul în echipele comune USR-PLUS. Aici suntem în momentul asta, e un lucru foarte bun că PNL a înțeles ă trebuie să o schimbăm pe Firea”, a mai spus Moșteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri