Klaus Iohannis l-a chemat pe Alexandru Rafila la Palatul Cotroceni. Ședință de lucru la care participă ministrul Tătaru și Raed Arafat

Data actualizării: Data publicării:
alexandru rafila, la pupitrul de la partid
Alexandru Rafila. Foto: Inquam Photos/ George Călin

Klaus Iohannis i-a chemat marți, la Palatul Cotroceni, pe Nelu Tătaru și pe Raed Arafat la o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. De asemenea, la ședință participă și Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, însă și candidat PSD la alegerile parlamentare.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății; Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății; dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov; dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicină de Familie, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Președintele a avut și săptămâna trecută discuții cu ministrul Sănătății, dar și cu specialiști care se ocupă de secțiile de Terapie Intensivă.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri