Liviu Dragnea insistă să nu demisioneze de la conducerea Camerei Deputaţilor

Data publicării:
dragnea inquam photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat din nou, luni, că nu demisionează de la conducerea Camerei Deputaţilor, după ce colegii de partid i-au cerut să nu renunţe la funcţie.

180515_DRAGNEA_ICCJ_04_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Nu. S-a discutat, mi-au cerut toţi colegii (să nu demisionez – n.r.), cum am spus-o şi vineri”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă va demisiona de la şefia Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a anunţat vineri că rămâne în fruntea PSD, a Camerei Deputaţilor şi a Coaliţiei de guvernare şi că va merge „până la capăt”, că social-democraţii au greşit că au avut o atitudine procedural corectă în Parlament, iar de acum vor fi „mult mai fermi şi mai radicali” cu ceea ce vor să facă.

Liviu Dragnea le-a cerut scuze „miilor de români care stau în puşcărie pe un articol neconstituţional”.

„Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonţu, nici Kovesi, nici Băsescu, nici Ponta, nici Oprea, nici alţii. Obiectivele la care m-am angajat şi pentru care mi-am asumat responsabilitatea rămân aceleaşi şi împreună cu colegii mei le vom duce la capăt”, a avertizat Dragnea.

În fiecare seară au avut loc proteste cu mii de oameni atât în Piaţa Victoriei din Capitală, cât şi în alte oraşe din ţară, manifestanţii cerând demisia lui Liviu Dragnea.

Sursa: News.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri