Marcel Ciolacu, despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria București: „Gabi trebuie să dea explicații”

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea.
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea. Foto: Inquam Photos/Ilona Andrei

Marcel Ciolacu nu a confirmat declarația Gabrielei Firea care a spus, miercuri seară, la Antena 3, că ea este în continuare candidatul PSD la Primăria Capitalei. El a spus ca Firea trebuie să continue să dea explicații despre implicarea în scandalul „Azilelor groazei”.

Firea spusese cu o seară înainte că președintele PSD i-ar fi dat asigurări că ea rămâne candidat pentru București, dar Ciolacu nu a susținut acest lucru. Președintele PSD a explicat că soarta colegei sale va depinde de felul în care se vor desfășura lucrurile de acum înainte.

„În continuare doamna Firea nu a avut nici o atribuție în acel scandal. Și-a depus demisia la o presiune publică uriașă. Ca om politic, câteodată, nu împarți nici dreptatea, nici nedreptatea. E corect. Și dânsa a solicitat suspendarea. Pentru ce s-a întâmplat în perioada recentă mă bucur mult că Gabriela Firea a ieșit la o televiziune și a început să dea explicații. Este abordarea corectă”, a explicat Marcel Ciolacu, la România TV

Întrebat dacă Gabriela Firea mai este candidatul PSD, Ciolacu a răspuns că „era până să se întâmple acest incident”, adăugând că nu s-a luat altă decizie în acest sens până acum.

„Viața nu se termină nici la mine, nici la doamna Firea. Să vedem cum decurg lucrurile. În acest moment eu nu am altă decizie în ceea ce privește alt candidat, dar nu cred că asta e prioritatea doamnei și a PSD-ului. Alegerile sunt în septembrie, la anul. Avem timp cu toții să închidem anumite capitole. Înțeleg multe, înțeleg că vrobim despre o doamnă. Suntem bărbați. Înțeleg emoția trăită. Părerea mea că Gabi trebuie să continue să dea explicațiile necesare pentru a închide toate deciziile. Există în politică și o construcție în jurul tău, care îți dăunează la un moment dat”, a mai spus premierul Ciolacu.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri