Marcel Ciolacu, după anunțul lui Ludovic Orban: „Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș!”

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu zambeste fara masca
Marcel Ciolacu a ridiculizat propunerile anunțate de Ludovic Orban. Foto: Facebook

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a criticat miercuri seară propunerile făcute de PNL cu privire la negocierile cu USR PLUS și UDMR, în legătură cu formarea coaliției de guvernare.

„Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, ”subsemnatul Orban” se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei”, a scris Ciolacu pe Facebook, la scurt timp după declarația liderului PNL.

„Nu, ”subsemnatule Orban”! Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan!”, a completat liderul PSD.

Ciolacu a adăugat că „singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!”

Ludovic Orban a anunțat în această seară că PNL va merge la negocierile pentru formarea unei coaliții de guvernare cu două variante.

Prima variantă este cu Florin Cîțu propunere pentru funcția de premier și Ludovic Orban la conducerea Camerei Deputaților, iar a doua variantă este Ludovic Orban pentru premier și Florin Cîțu la conducerea Senatului.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri