Ministrul Educației are COVID. Ligia Deca face parte din delegația lui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite

Data publicării:
original_primirea_de_catre_alteta_sa_seicul_mohamed_bin_zayed_al_nahyan_presedintele_eau_20_martie_2023_193
Ligia Deca face parte din delegația care l-a însoțit pe președinte în Emiratele Arabe Unite. Foto: Administrația Prezidențială

Ministrul Educației Ligia Deca are COVID. Aceasta a transmis Parlamentului că nu poate participa, miercuri, la „Ora Ministrului” în Senat, după ce testul PCR efectuat astăzi a fost pozitiv. Deca a cerut reprogramarea ședinței.

Ligia Deca a făcut parte din delegația oficială care l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis în vizita sa în Emiratele Arabe Unite. Din delegația oficială care l-a însoțit pe Președintele României au făcut parte ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Educației, Ligia Deca, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, Directorul general Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță, Președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, și directorul Directoratului Național de Securitate Cibernetică, Dan Cîmpean.

Cu prilejul vizitei oficiale a Președintelui Klaus Iohannis au fost semnate mai multe documente bilaterale în domeniul energiei, domeniul securității cibernetice, al educației și cel al protecției civile, a anunțat adminsitrația prezidențială.

Ligia Deca a fost chemată în Senat la „Ora Ministrului” de USR.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri