Ministrul Muncii: În două săptămâni anunț dacă intru în USR

Data actualizării: Data publicării:
dragos pislaru

Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii, a declarat într-un interviu pentru HotNews.ro că a avut discuţii cu USR şi că în două săptămâni va anunţa dacă se va înscrie în partidul lui Nicuşor Dan sau va rămâne în guvern.

dragos pislaru

Dragoș Pîslaru, considerat unul dintre miniştrii reformişti şi un colaborator apropiat al premierului Dacian Cioloş, spune că în următoarea perioada vor apărea greve şi proteste în sectorul bugetar care par să aibă un substrat politic şi electoral”. 

Demnitarul a precizat că va pleca din guvern doar dacă va găsi o soluţie să nu-l pună şi pe șeful Executivului în dificultate legat de agenda Ministerului Muncii.

„Dacă în două săptămâni mă voi lămuri că indiferent ce pregătesc, ce lucrez, ce facem, nu va avea nici un impact şi voi înţelege că singurul mod în care pot să legitimez o construcţie pe legea salarizării sau orice alt proiect ar presupune să mă alătur unei forţe politice care să aibă o agendă progresistă, da, cred că iau în calcul să fac acest pas”, a precizat Dragoș Pîslaru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri