Nicușor Dan anunță că a terminat de plătit restanțele lăsate de Gabriela Firea la iluminatul public din București

Data publicării:
Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, și fostul edil, Gabriela Firea.
Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, și fostul edil, Gabriela Firea. colaj foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primăria Capitalei a plătit Companiei Municipale Iluminat Public o restanță de două milioane de lei, acoperind astfel integral datoria de 10 milioane de lei lăsată de fostul edil Gabriela Firea, anunţă primarul general Nicuşor Dan.

„Am reuşit în sfârşit să virăm către Compania Municipală Iluminat Public ultimele două milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei, care ne-a rămas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021. Închidem astfel, la un an şi jumătate, încă o datorie lăsată bucureştenilor de fostul primar general”, a scris Nicuşor Dan, vineri, pe Facebook.

El a adăugat însă că primăria plătește în continuare pentru autobuzele Otokar, restanţele la încălzire sau datoria Societăţii de Transport Bucureşti către ANAF.

„Plătim însă în continuare pentru autobuzele Otokar, restanțele la încălzire sau datoria STB către ANAF. Și plătim mai ales, cu toții, pentru lipsa de viziune și indolența Gabrielei Firea, care - în loc de modernizarea termoficării, infrastructură de transport și dezvoltare urbană sănătoasă - ne-a dat festivaluri, beculețe și o mare doză de dispreț pentru viitorul acestui oraș”, a mai scris Nicuşor Dan în mesaj.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri