Oameni cu steaguri, la intrarea în Parlament. Spun că sunt lăsaţi să intre doar simpatizanții PSD aduși cu autocarele

Data actualizării: Data publicării:
parlament

Câţiva oameni cu steaguri tricolore şi afişe cu mesaje precum Rezist”, Demisia”, Anticipate” se află la intrarea în Parlament şi spun că nu sunt lăsaţi să intre pentru a asista la plenul reunit, deşi au făcut solicitări oficiale în acest sens.

Oamenii se află chiar la intrarea dinspre Parcul Izvor în Parlament, pe unde se face accesul celor care sunt invitaţi să asiste din balcoane la şedinţa de plen.

Ei au steaguri tricolore şi afişe cu mesaje precum Rezist”, Demisia”, Anticipate”, Lustraţie”.

Aceştia susţin că au făcut cereri oficiale pentru a putea asista de la balcon la şedinţa plenului reunit în care se va citi şi dezbate moţiunea de cenzură, însă nu sunt lăsaţi să intre.

Ei au mai declarat jurnaliştilor că la intrare au fost întrebaţi dacă sunt pe lista femeilor PSD” şi că doar cei de pe respectiva listă sunt lăsaţi să intre.

Un telespectator Digi24 aflat la fața locului ne-a trimis două imagini și următorul text: „Autocarele cu cei de la PSD pentru ședinta publică. Au fost acceptați pentru ședința publică doar cei de pe lista PSD. Am fost martori. La ora 9-9:15, la intrare, ne-au spus cei care fac legimațiile că «doar femeile social-democrate și organizațiile din teritoriu au voie». Cel care avea lista pe sectoare ne-a spus că dacă suntem rezistenți să stăm afară să rezistăm. Suntem mai mulți martori. Otilia Tudoran, Sorin Sontea, Marilena Piuca. Noi am depus și actele pentru înregistrarea partidului Alianța Strada. Așteptăm redactarea hotărârii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri