Orban: Cine nu votează moțiunea de cenzură e „mai prost decât Dăncilă” și „mai ticălos decât Dragnea”

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban

Ludovic Orban, președintele PNL, îndeamnă parlamentarii să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă într-un mod neobișnuit: „Cine nu votează azi moțiunea de cenzură este fie mai prost decât Dăncilă, fie mai ticălos decât Dragnea, fie mai nesimțit decât Tăriceanu.”

Ludovic Orban a spus că „moțiunile de cenzură inițiate de opoziție au rareori șanse de a fi adoptate”, dar că este o obligație ca ele să fie depuse. „Aproape 85% dintre cetățeni consideră că România se duce în direcția greșită. Ne facem datoria, am depus moțiunea de cenzură”, a adăugat el.

Liderul PNL a spus că se va vedea în momentul votului dacă a reușit să convingă parlamentari ai majorității: „După declarațiile PSD-ALDE se pare că nu o să îi lase să voteze. Au și fost încurajați o parte dintre ei să plece acasă.”

Citește și ”Dragnea își pregătește plecarea de la putere. Și întoarcerea. Ca președinte al României”

„Actuala conducere PSD-ALDE nu mai are încredere în parlamentarii pe care îi conduce”, a mai spus Orban.

„După ceea ce s-a întâmplat în ultimul an în România, părerea mea e că cine nu votează azi moțiunea de cenzură este fie mai prost decât Dăncilă, fie mai ticălos decât Dragnea, fie mai nesimțit decât Tăriceanu. Declaratiile mele nu sunt jigniri dar orice om care are ochii deschiși și mintea la purtător, cel puțin după ziua de ieri, poate să înțeleagă că acest guvern duce România în criză, distruge complet orice perspectivă de dezvoltare și riscă să provoace o criză economică care să ducă la înrăutățirea vieții cetățenilor”, a mai spus liderul PNL.

El a atacat și UDMR, pe care îl acuză că este mulțumit de Guvernul Dăncilă, pentru că din acest motiv nu votează moțiunea de cenzură.

Cine nu votează moțiunea de cenzură înseamnă că e complicele lui Dragnea în proiectul de distrugere a României, de scoatere de pe harta lumii civilizate”, a subliniat președintele PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri