Orban: Dacă Guvernul nu demisionează, PNL depune o moţiune de cenzură

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban fb
Foto: Facebook / Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că partidul va depune o moțiune de cenzură dacă Guvernul condus de Viorica Dăncilă nu demisionează.

Înţelegem din aceste alegeri câteva mesaje simple pe care le-a transmis populaţia. Primul mesaj e clar: românii în majoritate zdrobitoare nu mai vor ca la putere să fie PSD. Din acest motiv, PNL va face toate demersurile constituţionale, legale, posibile pentru a pune punct acestei guvernări. Repetăm solicitarea noastră către guvern: Daţi-vă demisia, nu mai aveţi nicio legitimitate să vă cramponaţi de guvernare! În cazul în care Guvernul nu-şi va da demisia, PNL va depune până la sfârşitul sesiunii parlamentare o moţiune de cenzură împotriva acestui givern” a spus Ludovic Orban într-o conferință de presă.

Înţelegem foarte clar din prezenţa masivă la vot că românii vor să fie conduşi altfel, că aşteaptă din partea celor care fac politică o altă atitudine faţă de cetăţean, o altă modalitate de a acţiona în viaţa publică, aşteaptă ca oamenii politici să servească interesul general” a mai spus președintele PNL.

Chiar dacă Dragnea nu mai este liderul PSD, PNL continuă lupta cu felul de a face politică al PSD, cu pesedismul. Nu a fost retezat decât un cap al balaurului, PSD este în continuare un pericol pentru democraţia românească şi pentru destinul euroatlantic al României”, a mai spus Ludovic Orban.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri