PNL a anunțat noii lideri de filiale din țară, după demisiile celor care au pierdut alegerile locale

Data actualizării: Data publicării:
harta partide

Liberalii au numit, în cadrul ședinței Biroului Executiv Național de luni, noii președinți interimari în filialele care au pierdut alegerile locale din țară. Astfel, au fost schimbate conducerile de la Bacău, Brăila, Ialomița, Hunedoara, Satu Mare și Timiș.

“Am luat decizia de a numi noi președinți interimari în filialele unde au fost dizolvate birourile permanente județene, respectiv la Bacău, unde Viorel Miron a fost desemnat de către BExN să fie noul președinte interimar al PNL Bacău, la Brăila, unde Cătălin Boboc a fost desemnat de BExN să fie noul președinte interimar al PNL Brăila, la Ialomița, unde noul primar al Sloboziei a fost desemnat de colegii mei noul președinte interimar al PNL Ialomița, la Hunedoara, unde Vetuța Stănescu a fost desemnată președinte interimar PNL Hunedoara. La Satu Mare avem un coleg tânăr care a fost numit președinte interimar PNL Satu Mare, Adrian Cozma. La Timiș, președintele CJ proaspăt ales a fost desemnat președinte interimar al PNL Timiș.

Colegii vor merge în teren și vor pregăti alegerile parlamentare, respectiv perioada de precampanie și perioada de campanie”, a anunțat Robert Sighiartău, secretarul general al partidului.

De asemenea, în BExN a fost votat și ratificat protocolul de colaborare în plan local între PNL și PMP.

“PMP se află la guvernare alături de PNL. Facem parte din aceeași familie politică a PPE și am luat decizia ca în consiliile locale și cele județene să avem un protocol de colaborare pentru a pune în aplicare programele de dezvoltare locală, promisiunile ambelor partide în campanie”, a mai precizat Sighiartău.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri