PNL depune moțiune simplă la adresa vicepremierului Gabriel Oprea

Data publicării:
gorghiu blaga pnl fb

Actualizare 11.30. Alina Gorghiu: Nu fac decât să arunce acuze la adresa PNL, președintelui Iohannis și opiniei publice în loc să aducă lămuriri. Lămuriri sunt necesare pentru a vedea în ce măsură s-a abuzat de putere.

Vasile Blaga: La Senat am decis să depunem o moțiune simplă și Comisia de Apărare să ceară audieri în acest caz. Am observat că domnul Ponta îi atrage atenția lui Oprea că ar fi avut discuții cu PNL. Au fost discuții, dar ele sunt normale, în încercarea de a opri acest guvern.


Conducerea PNL anunţă că se gândeşte să depună o moţiune simplă la adresa vicepremierului Gabriel Oprea, pentru implicarea sa în cazul decesului poliţistului Bogdan Gigină, dar şi pentru modul în care Ministerul de Interne gestionează această situaţie.

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte PNL: Indiferent câte merite ar avea generalul Oprea în susținerea armatei române este dator să le onoreze până la capăt cu demisia de onoare. Meritele nu dau privilegii, indiferent cât de mult un om de stat ajută o instituție.

Reporter: Veți depune moțiune simplă la adresa ministrului Oprea?

Cătălin Predoiu: Din punctul meu de vedere este un demers logic și firesc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri