Preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a fost înmormântat. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au participat la slujbă

Data publicării:
Cătălin Toma presedinte cj vrancea, la birou
Cătălin Toma. Foto: Facebook

Peste 1.000 de persoane au participat joi la înmormântarea preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, care a avut loc în satul său natal, Jariștea. La slujbă au participat și liderii coaliției de guvernare, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, alături de un sobor de preoţi, potrivit Agerpres.

La înmormîntare au participat numeroși lideri politici, printre care s-au numărat premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, europarlamentarii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, alături de mai mulţi oficiali din cadrul guvernului, parlamentari şi membri ai Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, au fost prezenţi la Jariştea reprezentanţi ai administraţiilor locale şi judeţene din Vrancea, dar şi sute de persoane care l-au cunoscut pe Cătălin Toma şi au dorit să îl conducă pe ultimul drum.

Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie, la un spital din Capitală, unde a ajuns cu o seară înainte, transferat de urgenţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

La începutul săptămânii trecute, pe 12 şi 13 februarie, Cătălin Toma participase, la Paris, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă.

Cătălin Toma a fost ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al CJ Vrancea, când l-a învins pe social-democratul Marian Oprişan.

Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator din partea PNL, în perioada 2016 - 2020.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri