Președintele tineretului ALDE, numit secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului

Data publicării:
catana alde
Sursa: Facebook.com/Claudiu Catana

Președintele TLDE, Claudiu Catană, în prezent consilier municipal în București, a fost numit în funcția de secretar de stat pentru probleme de tineret, în Ministerul Tineretului și Sportului. Anunțul a fost făcut de Catană pe pagina sa de Facebook.

„Am fost numit în funcția de secretar de stat pe probleme de tineret în Ministerul Tineretului și Sportului. Este o provocare pe care am acceptat-o pentru că așa cred că aș putea continua proiectele pe care le-am avut și ca lider al organizației de tineret a ALDE, dar și în calitatea de consilier municipal al Municipiului București”, a scris Catană.

Funcțiile de secretar de stat au fost negociate de premierul Ludovic Orban cu partenerii din Parlament, PMP și ALDE, în schimbul susținerii parlamentare. 

La începutul lunii decembrie Iulian Octavian Stana a fost numit în funcția de secretar de stat  la Ministerul Mediului, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicată în Monitorul Oficial. Stana, membru al ALDE Arad, a mai ocupat această funcție în Executivul Dăncilă, însă a demisionat la finele lunii august, atunci când Tăriceanu a decis ieșirea ALDE de la guvernare.

De asemenea, secretarul general al PMP, Ioana Constantin a fost numită în urmă cu câteva săptămâni secretar de stat în Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, fiind al treilea membru PMP care a intrat în Guvern.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri