PSD acuză PNL că fură primari. Alfred Simonis: Ați transferat primari din Teleorman, de la Dragnea. Acum vă plac oamenii lui Dragnea?

Data actualizării: Data publicării:
alfred simonis psd
Foto: Facebook/ Alfred Simonis

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, i-a acuzat miercuri pe liberali că „fură” primari de la PSD și că se folosesc de fonduri guvernamentale pentru a-i șantaja. Simonis susține că în județul Timiș, PNL a racolat un primar PSD care în urmă cu un an spunea despre Klaus Iohannis că „nu este român”.

„Nu mai furați doar bani v-ați apucat de furat primari. V-ați apucat să furați primari PSD chiar în sediul Guvernului. Ați abandonat promisiunea că nu veți primi traseiști strigată anul trecut pe la toate mitingurile.

Ați transferat primari și din Timiș. (...) Cel mai tare transfer este primarul de la Bethausen. Știți ce spunea domnul Lihoni despre Iohannis acum un an? Citez: „Iohannis nu este român și nu este din rasa noastră”. Acum l-ați luat la PNL. PSD nu i-ar mai fi pus candidați la alegerile locale. Apropo, Iohannis știe despre ăsta?”, a spus Simonis, de la tribuna Parlamentului.

Liderul deputaților PSD susține că PNL a luat primari de la PSD inclusiv din Teleorman, județul pe care l-a controlat fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea.

„V-ați folosit de fondurile publice fără jenă și ați transferat primari din toate colțurile țării. Chiar și din teleorman ați transferat primari. Ați transferat primarii lui Dragnea, ați transferat primarii lui Dragnea. Vă plac acum oamenii lui? Nu vă mai deranjează?”, l-a întrebat Alfred Simonis pe Ludovic Orban, prezent la dezbaterile din Parlament.

Redactor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri