Rareș Bogdan: Indiscutabil, Nicolae Ciucă e persoana potrivită pentru alegerile prezidențiale

Data publicării:
BUCURESTI - BIROUL POLITIC NATIONAL PNL - CONFERINTA DE PRESA - 30 IAN 2023
Nicolae Ciucă și Rareș Bogdan. Foto: INQUAM Photos/Sabin Cîrstoveanu

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat, luni, că, în acest moment, dacă doreşte să candideze, liderul partidului, Nicolae Ciucă, este persoana potrivită pentru a-i reprezenta pe liberali la alegerile prezidenţiale.

"Există o cutumă extrem de clară că preşedintele PNL este cel care are prioritate şi este candidatul partidului la prezidenţiale din partea PNL. De asemenea, vă pot spune că l-am însoţit pe Nicolae Ciucă în multiple deplasări în ţară şi în străinătate în ultima perioadă. (...) Astăzi, indiscutabil, în măsura în care domnia sa doreşte să candideze, are prima şansă şi este persoana potrivită pentru a reprezenta PNL în alegerile prezidenţiale", a spus Rareş Bogdan, întrebat pe această temă, după şedinţa conducerii PNL.

El a menţionat că "un lider politic venit din zona militară, cu o carieră militară prestigioasă şi care să poată comunica extrem de uşor, fără pic aroganţă, cu oamenii şi cu realizări la nivel guvernamental" este "o alegere potrivită".

"Sigur că mai avem un an şi câteva luni până la alegeri, dar, aşa cum arată cercetările, profilul domniei sale, mai ales în acest context, inclusiv în contextul extrem de trist al ultimelor 72 de ore, un om, un lider politic venit din zona militară, cu o carieră militară prestigioasă şi care să poată comunica extrem de uşor, fără pic aroganţă, cu oamenii şi având şi realizări la nivel guvernamental cred că este o alegere potrivită. Sigur că PNL are şi alte posibilităţi. Astăzi, cum arată lucrurile, domnia sa este cel care trebuie să se hotărască, urmând ca PNL să-i acorde întregul sprijin că este şi preşedintele partidului", a adăugat Rareş Bogdan, citat de Agerpres.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri