Exclusiv Rareș Bogdan spune că afirmațiile lui Tudose despre Ciucă sunt „o presiune la adresa lui Ciolacu”

Data actualizării: Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan, eurodeputat și prim-vicepreședinte PNL. FOTO: Inquam Photos / George Calin

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a comentat, vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la Digi24, afirmațiile făcute de Mihai Tudose la adresa liderului PNL, Nicolae Ciucă. Rareș Bogdan spune că declarațiile sunt „mai degrabă o presiune pe care Tudose o face la adresa lui Ciolacu, decât la adresa PNL”.

„Pot să vă spun că eu cred că e mai degrabă o presiune pe care Mihai Tudose o face la adresa lui Marcel Ciolacu decât la adresa PNL, iar prin ceea ce a spus Tudose la începutul anului, să știți că doar în aparență a adus un deserviciu domnului Ciucă și PNL.

În realitate, tocmai prin declarațiile pe care le-a făcut și spunând că nu e din filmul politicianist, ipocrit, că nu a stat să facă jocuri politice meschine sau politicianiste, nu are nici șase mandate în Parlament, nici șapte, nu a ocupat nici poziții timp de 25 de ani să i se poată reproșa lucruri, a spus Rareș Bogdan, vineri, într-o intervenție în direct la emisiunea LIVE cu Alexandru Rotaru și Robert Kiss.

Fostul premier Mihai Tudose a spus, într-un interviu pentru Prima News, că liderul PNL Nicolae Ciucă nu e făcut pentru politică - „Nu-i din filmul ăsta”, a declarat europarlamentarul PSD, care nu-l vede pe Ciucă în postura de candidat PNL la alegerile prezidenţiale.

„Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi preşedintele PNL, hai să fim serioşi”, a mai spus Tudose.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri