Ciolacu, despre căutările unor posibile resturi de drone în Galaţi: Încă nu sunt elemente

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu cu mana la ochelari
Reacția lui Ciolacu, după ultimele atacuri de la graniță. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că "încă nu sunt elemente" privind căderea unor resturi de drone în zona Galaţi, subliniind că autorităţile au gestionat alarma.

 "Vor fi alarme, e normal, este frontiera cea mai lungă cu un stat aflat în război", a spus Marcel Ciolacu, la Timişoara, unde se află într-o vizită de lucru.

Întrebat dacă în zona Galaţi autorităţile mai efectuează căutări pentru a se stabili dacă există posibile resturi ale unor drone, premierul a precizat: "Încă nu sunt elemente".

Mai multe echipaje de la ISU, IPJ, Jandarmerie, Armată, Poliţia de Frontieră fac căutări, sâmbătă dimineaţă, în cartierul Dimitrie Cantemir, aflat la marginea municipiului Galaţi, după ce o persoană a sunat, vineri noapte, la 112 şi a anunţat că ar fi auzit o bubuitură puternică în această zonă.

Locuitorii oraşului Galaţi au primit, vineri noapte, mesaje Ro-Alert, care anunţau căderea unor obiecte periculoase din spaţiul aerian şi cereau populaţiei să se adăpostească

Căutările au început la miezul nopţii, după mesajul Ro-Alert primit de populaţia din Galaţi, au fost oprite după patru ore de scotociri la pas pe câmpul din zona cartierului Dimitrie Cantemir şi au fost reluate sâmbătă dimineaţă.
 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri