Reacția lui Florin Iordache la scrisoarea anti-Dragnea

Data publicării:
iordache in parlament

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri că scrisoarea deschisă prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea va fi analizată în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de vineri, scrie Agerpres



"Cred că nu are rost să ne dăm cu părerea unii, şi aşa mai departe, pe la toate colţurile. Ne uităm ce zice statutul şi în funcţie de asta analizăm şi vom hotărî, dar, repet, punctul meu de vedere este că toate aceste discuţii trebuie făcute la partid. Fără îndoială, şi această scrisoare va fi analizată în CExN şi alte opinii, probabil că mai sunt şi colegi care au şi alte păreri, şi atunci cel mai bine ar fi să discutăm vineri, tot avem CExN", a spus Iordache la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că semnatarii acestei scrisori vor fi invitaţi la şedinţă.

"Haideţi să oprim aceste conflicte interne, pentru că eu cred că PSD, în toate domeniile de activitate, a făcut nişte lucruri foarte bune şi numai cei care sunt răuvoitori sau nu vor să vadă toate lucrurile bune pe care PSD le-a făcut decontează lucrurile negative şi eventualele conflicte interne. Eu cred că trebuie să ne oprim cu aceste discuţii, dezbateri, nemulţumiri în plan extern, aşa cum apar acum în media, le discutăm la partid, punem cruce, mergem mai departe, că avem multe lucruri de făcut, de la referendum până la continuarea guvernării, Preşedinţia (Consiliului UE - n.r.) de la 1 ianuarie", a menţionat el.

Iordache a afirmat că legile Justiţiei aşa cum au fost adoptate de Parlament sunt legi bune, europene, dar ele se reflectă în scăderea în sondaje a PSD "pentru că nu au fost destul de bine explicate".

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri