Grindeanu: Încrederea românilor nu poate fi înşelată cu noi crize politice. Reacția lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
170329_GUVERN_AMRO_GRINDEANU_05_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Recţie a premierului Sorin Grindeanu pe Facebook, după ce tot mai mulți colegi din PSD l-au criticat în ultimele zile. Sorin Grindeanu spune că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

170329_GUVERN_AMRO_GRINDEANU_05_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

ACTUALIZARE. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat postarea lui Sorin Grindeanu: stabilitatea României nu depinde de o persoană sau de un grup de persoane.


Postarea lui Sorin Grindeanu:

„România are astăzi în față mai multe oportunități, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului și prosperității. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că și românii vor același lucru: un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri - într-un cuvânt INSTABILITATE.

Vizita lui Klaus Iohannis în SUA a relansat parteneriatul nostru strategic. Întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franța și Croația, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeași direcție: să arătăm că România este capabilă să-și respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi.

Depinde de noi să arătăm că suntem o națiune unită și determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților si Guvern este important.

Ca români, avem în față aceste oportunități. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică și viziune să și profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate si predictibilitate!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri