Remus Pricopie: „Primavara începe cu minus pentru Liviu Dragnea”

Data publicării:
remus pricopie - 5563627-Mediafax Foto-Ghita Porumb 1

„Cred că merită să trecem în revistă câteva „realizări” ale liderului PSD”, scrie rectorul SNSPA Remus Pricopie, într-un articol publicat pe site-ul ziare.com.

1. Candidatura Laurei Codruța Kovesi - grație „eforturilor” liderului PSD (și ale guvernului pe care îl conduce), Laura Kovesi nu doar că n-a fost scoasă din competiția pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European, dar a obținut o susținere europeană și mai largă față de cea avută inițial. Guvernul României ar trebui să analizeze mult mai atent cum abordează candidaturile propriilor cetățeni la funcții internaționale importante. Situația din prezent nu este deloc onorantă.

2. Madrid - eșecul înregistrat în relația cu socialiștii europeni, despre care (iar) a auzit toată Europa. Deși a sperat să închidă gura liderilor socialiști cu voturile PSD în Parlamentul European, nu a reușit. A fost criticat în plenul Congresului, iar declarațiile publice ale lui Frans Timmermans au fost fără echivoc: PSD, condus azi de Dragnea, nu poate continua pe acest drum.

CITEȘTE AICI CONTINUAREA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri