Sari la conținut

Senatorul Șerban Mihăilescu spune că se retrage din politică

 

Acum spune că până la alegerile parlamentare va ieși din politică.

Voi renunța la orice formațiune politică. Cred că e pe final. Mai durează două-trei luni. Am avut cinci mandate și nu cred că mai sunt multe lucruri de spus”, a spus Șerban Mihăilescu, citat de Agerpres.

Fostul vicepreședinte UNPR mai spune că după retragerea lui Gabriel Oprea de la conducerea partidului, relațiile la vârful formațiunii „s-au degradat”. El este nemulțumit că noul lider al partidului nu a mai consultat echipa de conducere cu privire la deciziile luate.

Șerban Mihăilescu, poreclit „Miki Șpagă”, a fost șef al Secretariatului General al Guvernului în perioada 2000-2003. În perioada 1996-2004 a fost deputat, iar din 2004 este senator.

Șerban Mihăilescu a fost acuzat de un fost consilier al său, Fănel Păvălache, că ar fi primit nouă arme de vânătoare de la el şi pentru a-l numi consilierul său. A fost condamnat în primă instanță, dar Acum, senatorul este unul dintre foștii miniștri anchetați în dosarul Microsoft. Procurorii îl suspectează de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani, faptele datând din perioada în care acesta era ministru coordonator al SGG.