Şerban Nicolae, la Digi24: Sunt mai legat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase decât de Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
Ion Iliescu râzând
Ion Iliescu, fost președinte al României. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat la Digi24 că se simte "categoric" mai legat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase decât de Liviu Dragnea.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care, explicând sintagma "şoferul lui Voicu", Şerban Nicolae a făcut referiri la începutul său politic şi la liderii politici din anii 90.

 "Am început politica în 1990, mai degrabă sunt legat de Ion Iliescu, de Adrian Năstase, de o serie de lideri politici...", a spus senatorul PSD.

Întrebat dacă se simte mai legat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase decât de Liviu Dragnea, Şerban Nicolae a declarat: "categoric".

"Eram senator într-un grup parlamentar, eram vice-liderul grupului senatorial PSD din care făceau parte Ion Iliescu, Adrian Păunescu, Nicolae Văcăroiu, Petre Daea, Octav Cozmâncă, Rodica stănoiu, Cristian Diaconescu, George Maior ... sunt nume foarte grele. 

greu să mă reduci doar la ... dar dacă cineva se simte bine sau îşi satisface frustrările cu "şoferul lui Voicu" să fie sănătoşi, nu au decât să păstreze această etichet", a mai spus Şerban Nicolae.

Traian Băsescu, în 2018, către Şerban Nicolae: "Eşti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni”

O moţiune de cenzură din 20 decembrie 2018 a fost prilej de răfuieli şi între senatorul PSD Şerban Nicolae şi fostul preşedintele Traian Băsescu.  

Şerban Nicolae - senator PSD: "Un fost preşedinte al României şi o spun cu mare satisfacţie un fost preşedinte... Nu am crezut că o să apuc să spun asta, îl numea pe dnul Orban Sică Mandolini. Probabil în semn de respect, dar mi-am dat seama că are momente când are dreptate.

Avem în Parlament pe cineva care a studiat la ruşi. Raluca Tatarcan la vremea aceea. Care a studiat, ce putea să studieze? Economie, acolo unde s-a născut capitalismul şi economia de piaţă....la Moscova".

Traian Basescu - fost preşedinte al României: „Apreciez că pentru meseria de şofer al puşcăriaşului Cătălin Voicu merge discursul. A făcut progrese. Pentru un şofer să vorbească 25 de minute e mare lucru. A pomenit de cel putin 5, 6 ori Moscova. Ţie nu îţi e ruşine? Eşti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri