Surse: Klaus Iohannis, întâlnire de urgenţă cu liderii PNL

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis si ludovic orban_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: Inquam Photos/George Călin

Klaus Iohannis i-a chemat pe liderii PNL la o întâlnire informală, la o vilă de protocol din capitală. Conform unor surse politice citate de Digi24, discuţia din această după-amiază vizează strategia pentru ajungerea la alegerile anticipate.

Întâlnirea informală dintre președintele Iohannis și liderii PNL va avea loc la Vila Lac 2, la ora 17:00. De la aceeași oră va avea loc o ședință și la PSD, tot cu privire la alegerile anticipate.

Discuţiile cu şeful statului vizează strategia pentru alegerile anticipate şi ordonanţa de urgenţă care prevede modul de organizare al anticipatelor.

Printre liderii PNL se numără premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan - de la Guvernul, Rareș Bogdan și Dan Motreanu - din Parlamentul European, Alina Gorghiu și Iulian Dumitrescu - de la Senat, și Florin Roman - de la Camera Deputaților.

Întâlnirea are loc în contextul în care, luni, Guvernul Orban 2 vine în faţa Parlamentului pentru a primi votul de încredere.

Planul liberalilor este să declanşeze alegeri anticipate, prin respingerea în plenul reunit a două propuneri consecutive de cabinet.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri