T. Băsescu: C. Antonescu a avut un comportament necuviincios. Nu mai e pe lista de protocol la Cotroceni

Data publicării:
traian basescu la investirea lui andrea gerea

 

„Nu are nicio legătură cu impoliteţea. Protocolul prezidenţial implică un anumit comportament când vii acolo. Să ştiţi că sunt oameni care la Ziua Naţională nu respectă o anumită conduită şi sunt tăiaţi de pe listă pentru anul următor şi niciodată nu mai revin. Crin Antonescu, la o ceremonie destul de standardizată, la Cotroceni, a avut un comportament necuviincios, nu mai este pe lista de protocol la Cotroceni. După unii ar fi trebuit să-l mai invit o dată să văd dacă face la fel sau nu. Niciun prtocol din lumea asta nu lucrează aşa: "Te-am chemat la un protocol, te-ai îmbătat, te-ai urcat pe masă, ai stricat atmosfera, dar eu te mai invit o dată pentru că poate nu te mai îmbeţi data viitoare"”, a spus Traian Băsescu la o emisiune difuzată de B1 TV și evz.ro.

El a adăugat că, de acum înainte, Crin Antonescu ori merge la Cotroceni „ca turist, în grupuri organizate”, ori va avea loc o discuţie în care se va conveni că protocolul la Cotroceni nu poate fi încălcat.

„Dar, altfel, aici sunt nişte automatisme: cine încalcă protocolul nu mai rămâne pe lista de invitaţi la evenimente de protocol”, a subliniat președintele, potrivit Mediafax.

Liberalul Andrei Gerea a depus, miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Economiei, în prezenţa şefului statului, a premierului şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor. Preşedintele Senatului nu a fost prezent la ceremonie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri