TOP 3. Victor Ponta, Elena Udrea și Klaus Iohannis au călătorit cel mai mult în precampania electorală

Data publicării:
total ponta

Premierul Victor Ponta este de departe cel mai plimbat candidat dintre concurenţii pentru Cotroceni. În calitate de prim-ministru el a vizitat în ultima perioadă tot felul de localităţi, de la sate până la mari capitale. A verificat stadiul unor lucrări, a înmânat chei pentru autobuze şcolare.

Traseul electoral al candidatului Victor Ponta: Bucureşti-Suceava-Botoşani-Bucureşti-Constanţa-Bucureşti-Tulcea-Satu-Mare-Bistriţa-Bucureşti-Constanţa-Bucureşti-Ankara-Bucureşti-Teleorman-Bucureşti-Beijing-Bucureşti-Cosntanţa-Bucureşti-Vâlcea-Bucureşti-Vrancea-Harghita-Covasna-Bistriţa-Alba.

În total, candidatul social-democrat a străbătut 15.078 de kilometri. A fost la Suceava, Satu-Mare și Teleorman. Cel mai vizitat judeţ a fost însă Constanţa, unde a avut loc şi Şcoala de Vară a tineretului social-democrat. Numărul mare de kilometri parcurşi se explică însă prin deplasările în străinătate: în Turcia sau în China.

Şi candidatul Partidului Mişcarea Populară s-a plimbat mult. Oficial, Elena Udrea şi-a anunţat candidatura pentru cea mai înaltă funcţie în stat la sfârşitul lunii trecute, însă deplasările ei electorale erau deja în toi.

Traseul electoral al candidatului Elena Udrea: Bucureşti-Dolj-Gorj-Bucureşti-Caraş-Severin-Alba-Ialomiţa-Cluj-Bucureşti-Oradea-Bihor-Bucureşti-Braşov-Dâmboviţa-Hunedoara-Bistriţa-Năsăud-Bucureşti-Suceava-Bucureşti-Bruxelles.

Candidatul susţinut de preşedintele Traian Băsescu a bătut ţara în lung şi în lat, reuşind să parcurgă aproximativ 10.793 de kilometri. Elena Udrea s-a specializat în vizite la fabricile de haine sau de accesorii. A dat o fugă şi până la Bruxelles.

Cel care a evitat cel mai mult capitala este candidatul ACL, Klaus Iohannis.

Traseul electoral al candidatului Klaus Iohannis: Bucureşti-Alba-Argeş-Vrancea-Bacău-Arad-Vâlcea-Ialomiţa-Brăila-Galaţi-Dolj-Olt-Iaşi-Vaslui-Bucureşti-Caraş-Severin-Sibiu-Braşov-Hunedoara-Bucureşti-Prahova-Dâmboviţa-Bihor-Sălaj-Oradea-Mehedinţi-Gorj-Tulcea.

Klaus Iohannis este membru de partid de un an şi jumătate, aşa că şi-a propus să-i cunoască pe simpatizanţii PNL şi PDL din ţară. Prezidenţiabilul liberal a mers 8.091 de kilometri. El a reuşit să cuprindă majoritatea zonelor din ţară şi intenţionează ca până la prezidenţiale să repete drumurile. Candidatul ACL a fost prezent la multe conferinţe sobre, dar a ajuns şi la sărbători.

Cel mai puţin s-au plimbat candidaţii independenţi ori susţinuţi de formaţiuni mai puţin cunoscute. Ioan Ghişe şi Monica Macovei se bazează mai mult pe interacţiunile on-line cu simpatizanţii, în timp ce preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îşi asigură vizibilitatea prin promovarea unei a treia suspendări a preşedintelui Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...