Traian Băsescu: N-am avut informații de la nicio structură de informații a statului român despre relația dintre Sandu Anghel și fratele meu

Data publicării:
birou dosare-1

Mai mult, președintele a repetat că nu a știut nimic nici de la fratele său, subliniind că locuiesc la distanță, fiecare cu familia lui, cu serviciul lui și că se văd „o dată la doi ani”. 

Totuși, președintele a spus că regretă enorm situația în care s-a ajuns - aceea că fratele său este arestat - și și-a cerut scuze românilor pentru aceasta.

Pe de altă parte, președintele a negat orice suspiciune de intervenție în justiție, repetând că nu a apelat niciodată direct sau prin intermediari la autoritățile statului competente. Dovada este, a arătat șeful statului, că dosarul lui Sandu Anghel a parcurs toată linia justiției românești.

„Din punctul meu de vedere, întâmplarea pentru care cer scuze românilor, arestarea fratelui meu, este proba care demontează marota majorității parlamentare că președintele dirijează tot”, a afirmat Traian Băsescu. „Mi-e greu să iau în serios o declarație a unei majorității parlamentare care a gestionat marțea neagră, care a votat” ca să-i apere pe cei a căror arestare era cerută de Ministerul Public, a mai spus șeful statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri