V. Ponta: Sunt obişnuit să discut cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun

Data publicării:
ponta mos craciun

Prezent, miercuri seară, la Mioveni, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ în care îşi vor desfăşura activitatea cluburile copiilor, premierul le-a spus unor copii care i-au cerut să-i transmită lui Moş Crăciun că ei au fost cuminţi, că îi va spune Moşului numai lucruri frumoase despre ei.

„Sunt obişnuit să spun lucruri frumoase şi să discut cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun”, le-a spus Victor Ponta copiilor.

La inaugurarea centrului de la Mioveni premierul a afirmat că aşteaptă de la Moş Crăciun să îi aducă „un buget”, pentru ca românii să simtă că începe un an mai bun.

O să-mi ziceţi că am ajuns aşa de superstiţios să aştept de la Moş Crăciun, dar de la cine altcineva să aştept?”, a adăugat premierul, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a participat, miercuri seară, în oraşul Mioveni, la inaugurarea unui centru cultural-educativ în care se vor desfăşura activităţi extraşcolare. Construcția centrului a început în urmă cu aproximativ doi ani, iar primăria din localitate a investit aproximativ 1,8 milioane de euro în acest centru, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Primăriei Mioveni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri