Victor Ponta a anunțat că votează moțiunea: PSD și PNL și-au dat mâna împotriva cetățenilor

Data publicării:
victor ponta rade pe holurile parlamentului
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Cu mai puțin de două ore înainte de ședința în care Parlamentul dezbate și votează moțiunea de cenzură, Victor Ponta a anunțat că va vota și „probabil cei mai mulți parlamentari Pro România vor vota pentru moțiune”.

Liderul Pro România a făcut declarațiile la finalul ședinței de grup parlamentar.

După cum știți, nu am votat guvernul PNL-Orban, pentru că n-am încredere că poate să gestioneze țara. După trei luni, iată că am avut dreptate. Chiar și ei vor astăzi să pice guvernul și să intrăm într-o criză guvernamentală. Regret faptul că în urma înțelegerii dintre PNL și PSD nu o să avem primari în două tururi și președinți de consilii județene aleși.

Cred că de data asta PSD și PNL și-au dat mâna împotriva partidelor mai mici, USR, Pro România și împotriva cetățenilor. Probabil că vor fi sancționați pentru asta. Cel mai rău lucru e ce s-a întâmplat aseară, 25 de ordonanțe importante în 25 de domenii importante, noaptea ca hoții. Cel mai grav e că accesul la sănătate va fi doar pentru cei bogați. Era foarte clar din disperarea cu care au dat ordonanța că au niște datorii financiare la diverse companii private și un guvern care lucrează pentru interese private trebuie să plece cât mai repede.

Parlamentarii vor vota cum cred, probabil vor vota pentru moțiunea de cenzură, eu votez pentru moțiune, pentru că vreau ca acest guvern, după trei luni de dezastru, să nu mai dea alte ordonanțe de urgență. Cel mai important este ce se întâmplă după moțiune, dacă aceasta trece”, a declarat Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri