Victor Ponta: Congresul PSD e pentru Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
Victor Ponta portret Palatul Victoria
Victor Ponta vorbește despre centrul amenajat de Guvern la Uzlina.

Fostul premier Victor Ponta consideră că actualul lider social-democrat foloseşte partidul în interes propriu. El spune că unicul scop al congresului programat sâmbătă e ca Liviu Dragnea să acumuleze şi mai multă putere.

Victor Ponta: Congresul PSD va fi numai despre PSD. Adică: pe Dragnea îl susțin toți ca pe Ceaușescu în 89. Ce om dă afară Dragnea, pe cine aduce Dragnea... Problema e că nu discută nimeni despre ce trebuie să discute un partid aflat la guvernare - ce facem cu zona economică, cu cea socială, cu proiectele legislative, cu justiția, că înțeleg că au luptat ce au luptat și le-a trecut, ce se-ntâmplă cu rolul nostru în Europa... E congres doar pentru Dragnea și mai multă putere pentru Dragnea. Se folosește tot partidul pedntru un singur om și asltfel PSD a intrat în îngheț. E ca pe vremea lui Brejnev, nu se întâmplă nimic. Toată lumea stă și se roagă de Dragnea să primească un os și atât.

Reporter: Dragnea a spus că la onomastici nu a fost?

Victor Ponta: A mințit. Cred că merge și acum dacă nu mă înșel. La cei din România a mers și acum de curând. Fiecare se duce la ce zile vrea. Problema e de ce minte domnul Dragnea? Eu nu vă mint. Eu am fost, le consider normale. De ce ne minte Dragnea de fiecare dată? Că nu a fost, că nu a tăiat porcul, că era sâmbătă... Întrebați-vă de ce vă minte un om, și atunci o să vedeți care e problema. Ei știu toți că sunt păcăliți și le place să fie păcăliți.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri