VIDEO. Cum a fost întâmpinată la Sibiu premierul Viorica Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
viorica-dancila-scrie-gov.ro
Foto: gov.ro

Noi proteste faţă de premierul Viorica Dăncilă, de această dată la Sibiu. Aproximativ 20 de contestatari au așteptat-o pe şefa Guvernului cu pancarte și scandări.

Protestatarii aveau pancarte cu mesaje precum „Nu ați înțeles nimic din alegerile din 26 mai”, „Vasillyca, lasă-ne” sau „Guvernul PSD – ALDE – hoție, prostie, incompetență”.

Ca să evite protestatarii, Viorica Dăncilă nu și-a făcut apariția pe ușa principală. Premierul a intrat pe ușa din spate a clădirii în care avea loc întâlnirea social-democraţilor.

Când au aflat că premierul Dăncilă a evitat să îi întâlnească, protestatarii au scandat „Afară, afară cu PSD din țară” și „Demisia”.

Ulterior, premierul Viorica Dăncilă a precizat că a intrat pe intrarea principală a clădirii în care s-a ales conducerea locală a social-democraților: „Acolo era intrarea principală, pe partea laterală au stat cei care au manifestat”, a spus premierul după ce a văzut relatările din presă. „Nu îmi este teamă”, a asigurat ea.

Viorica Dăncilă a fost la Sibiu pentru alegerea conducerii filialei judeţene. Singurul candidat pentru postul de preşedinte a fost ministrul Turismului, Bogan Trif.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri