VIDEO. Moment inexplicabil al ministrului Petre Daea

Data publicării:
Ministrul Agriculturii Petre Daea in sedinta de Guvern
Petre Daea în ședință de Guvern. Foto: Gov.ro

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care se decide componenţa viitorului guvern, a avut loc vineri după-amiază. Pe rând, miniștrii au intrat în sediu și au vorbit cu jurnaliștii despre portofoliile lor și cabinetul Dăncilă.

Un răspuns mai aparte l-a avut ministrul Agriculturii. Urmăriți în clipul de mai sus declarațiile miniștrilor.

Reporter: Un guvern integru doriți?

Petre Daea: Hrană, hrană pentru populație... bunăstare pentru toți!

Liviu Dragnea a declarat înaintea şedinţei că nu crede că în Guvern se va regăsi vreo persoană cu probleme de integritate. Întrebat despre Rovana Plumb, propusă pentru postul de vicepremier, Dragnea a răspuns: „Dar ce problemă are?”.

De asemenea, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că PSD Bucureşti o susţine pe Rovana Plumb pentru funcţia de vicepremier. Ea a mai declarat că a avut o relaţie bună cu actualul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, dar organizaţia Bucureşti o susţine pentru acest portofoliu pe Rodica Nassar, iar pentru Educaţie pe Ecaterina Andronescu, în timp ce pentru Cultură îl propune pe actorul George Ivaşcu.

De altfel, la începutul şedinţei CEx ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat că a decis să se retragă. Un alt ministru care a anunţat că se va retrage, din motive de sănătate, este ministrul Energiei Toma Petcu, iar pentru acest portofoliu a fost propus deputatul ALDE Anton Anton (Detalii aici). 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri