VIDEO. Viorica Dăncilă: „Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru”

Data actualizării: Data publicării:
dancila mai gov_ro

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, luni, o declarație în care pare că se referă la altcineva atunci când pomenște funcția pe care chiar ea o ocupă.

Într-o declarație făcută în fața jurnaliștilor la Parlament, Viorica Dăncilă, premierul României, se referă la prim-ministru ca la o altă persoană, deși ea ocupă această funcție.

„Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi, bineînţeles, dacă îşi va da acordul primul ministru, va merge. Eu nu pot să-mi dau acordul pentru ceva în care nu am fost întrebată”, a spus Viorica Dăncilă.

În replică, jurnaliștii i-au răspuns: „Dar dumnevoastră sunteţi primul ministru!”

Declarațiile Vioricăi Dăncilă au fost făcute în contextul în care președintele Klaus Iohannis l-a invitat, marți, de la ora 11:00, la discuții pe ministrul de Externe Teodor Meleșcanu la Palatul Cotroceni, după decizia Guvernului de a demara o analiză privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Ulterior, Viorica Dăncilă a spus că președintele ar trebui să o sune atunci când convoacă un ministru. Pe seară, Administrația Prezidențială a anunțat că a adresat o invitație și premierului Viorica Dăncilă, la aceeași oră (Detalii aici).

Citiți și VIDEO. O nouă gafă a premierului Dăncilă: „Orice om îi este teamă de o plângere penală”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri