Viorica Dăncilă: Sper că moțiunea de cenzură va trece. Dacă acest guvern rămâne în funcție, economia va fi ruinată

Data publicării:
viorica dancila PSD
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Fostul premier Viorica Dăncilă a scris un mesaj pe Facebook în care susține că Guvernul trebuie demis pentru gestionarea pandemiei de coronavirus. Dăncilă spune că orice parlamentar trebuie să vină și să voteze moțiunea de cenzură.

„Azi, guvernul PNL trebuie să plece din funcție! Gestionarea COVID-19 a fost un eșec, economia s-a prăbușit (minus 12% în trimestrul al doilea!), nivelul de trai a scăzut, iar corupția a explodat! Dacă acest guvern mai rămâne în funcție, economia va fi complet ruinată, iar românii o vor duce din ce în ce mai rău.

Orice parlamentar responsabil are obligația să vină în Parlament și să voteze împotriva guvernului dezastruos Ludovic Orban. Sper că moțiunea de cenzură va trece, iar echipa eșecului de la Palatul Victoria va deveni istorie!”, a scris Viorica Dăncilă.

Luni, începând cu ora 14.00, va avea loc ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru dezbaterea şi votul asupra Moţiunii de cenzură iniţiate de 205 deputaţi şi senatori. Pentru ca ședința de plen să se desfășoare, este nevoie de prezența a cel puțin 233 de parlamentari, astfel încât să fie întrunit cvorumul. În condiții de cvorum, conform programului adoptat de conducerea Parlamentului, votul ar trebui să înceapă la ora 17:30 și să se termine în jurul orei 20:30.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri