Polițiștii de frontieră au găsit un sirian ascuns în patul din cabina unui șofer de TIR turc

Data publicării:
punct de frontiera
Vameșii de la Calafat acuzați de corupție s-au întors la muncă, exact acolo unde procurorii susțin că luau mită. Sursa foto: Politia de Frontiera

Poliţiştii de frontieră din Calafat au depistat un sirian în vârstă de 34 de ani, ascuns în patul din cabina unui TIR condus de un șofer turc.

La data de 18.10.2023, în jurul orei 05.00, o patrulă a procedat la verificarea autocamioanelor aflate în coloană, după ieșirea de pe Podul Calafat-Vidin. Cu această ocazie, polițiștii de frontiera au efectuat controlul asupra unui autocamion înmatriculat în Turcia, condus de un cetățean turc, în vârstă de 28 ani.

La controlul de frontieră, polițiștii au depistat un bărbat ascuns în patul din cabina autocamionului.

În urma verificărilor nu au fost decoperite documente asupra bărbatului care să îi ateste identitatea, acesta declarând că este cetățean sirian, în vârstă de 34 de ani.

Persoana în cauză, autocamionul, cât și șoferul turc au fost preluați de către reprezentanții Poliției de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor. Totodată, față de șofer, a fost dispusă măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României pe o perioadă de 5 ani.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri