Radu Mazăre, prima aniversare după gratii. Cadoul primit de la iubită și fratele său

Data actualizării: Data publicării:
radu mazare agerpres_9007679
Radu Mazăre se căsătorește, miercuri, în Penitenciarul Rahova. Foto: arhivă Agerpres

Zi de naștere amară pentru fostul primar Radu Mazăre, care își sărbătorește prima aniversare după gratii. Fostul edil împlinește azi 51 de ani și chiar dacă rigorile din penitenciar nu îi permit să se bucure de petrecerile fastuoase cu care era obișnuit, a primit vizita familiei și a viitoarei soții.

Cadoul primit de Radu Mazăre

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a spus că nu au avut voie să aducă niciun cadou, însă au venit cu prăjituri la insistența mamei, care se bucură că acum nu îi va despărți un geam.

Ați văzut că am venit cu soare de la Constanța? Nu avem niciun cadou că nu avem voie să aducem cadouri. Avem tradițională paporniță cu ce se poate aduce aici. Sunt niște prăjituri. Insistă mama să le pună, eu i-am spus că nu le va primi. Nu le-a făcut mama, că nu trebuie să aduci nimic gătit. Trebuie să cumperi și să fie sigilat și împachetat. Nu ne-a spus ce își dorește, că știe și el că nu poate să își dorească nimic, din păcate asta este. Ziua lui va fi foarte anostă, bucuria este că ne revedem noi între noi și că, după atâta vreme, stăm în sfârșit față în față fără un geam”, a declarat fratele lui Radu Mazăre, Mihai, înainte să intre cu familia în Penitenciarul Rahova.

La Rahova au venit, alături de Mihai Mazăre, și fiul său Răducu, Roxana Mihalache (viitoarea soție) și mama fostului primar.

Radu Mazăre vrea să se căsătorească pe 10 iulie

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, așteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5. Inițial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlinește și 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Radu Mazăre, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri