Răsturnare de situație în tragedia de la stână. Ciobanul care a înjunghiat mortal un client a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
cutit tinut in mana
Răsturnare de situație în tragedia de la stână. Ciobanul care a înjunghiat mortal un client a fost reținut. Foto: Getty Images

Răsturnare de situație în cazul bărbatului înjunghiat, după ce a mers să cumpere un miel de la o stână din Dolj. Procurorii nu cred că a fost un simplu accident și l-au reținut pe cioban.

Inițial s-a crezit că a fost un accident. Chiar și soția bărbatului decedat a susținut în fața polițiștilor că totul a fost o întâmplare.

După examenul medico-legal și după ce au ascultat martorii, procurorii au stabilit că de fapt a fost o faptă comisă cu intenție.

„Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, a informat, duminică, IJP Dolj.

Din probele administrate a reieșit că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani l-ar fi lovit cu cuțitul pe celălalt bărbat, de 45 de ani, provocându-i leziuni care au dus la moartea acestuia din urmă.

Astfel, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor. Ciobanul va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Agresiunea a avut loc la o stână din comuna Bratovoești.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri