Răzbunare din gelozie. O femeie din Neamț a fost reținută de polițiști pentru că ar fi dat foc mașinii amantei soțului ei

Data publicării:
masina distrusa de incendiu
Femeia ar fi stropit mai întâi mașina cu o substanță inflamabilă, după care i-a dat foc. Sursa foto: Facebook / Stiri-Neamt.ro

O femeie din Neamț a ajuns 24 de ore după gratii pentru că ar fi dat foc mașinii amantei soțului ei. Aceasta ar fi stropit mai întâi autoturismul cu un lichid inflamabil, după care l-a incendiat. Paguba se ridică la 15.000 de lei, scrie Știri-Neamt.ro.

Incidentul a avut loc vineri seara, pe o stradă din Roman, județul Neamț. Mașina era parcată în fața unei case.

"La data de 6 ianuarie 2024, în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, la un autoturism parcat în fața unui imobil, de pe strada Petru Aron, se manifestă un incendiu. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:10, o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Roman, ar fi stropit autoturismul în cauză cu un lichid inflamabil, după care l-ar fi incendiat", au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba despre o răzbunare din gelozie. Femeia de 39 de ani ar fi recurs la acest act ca răspuns la o presupusă relație extraconjugală a soțului său cu proprietara autoturismului.

Prejudiciul, spun polițiștii, se ridică la aproximativ 15.000 de lei. În cursul zilei de duminică, femeia a fost reținută pentru 24 de ore pentru distrugere.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri