Copilul decedat după o vizită la dentist. Polițiștii verifică aparatul cu care s-a făcut anestezia baiatului

Data actualizării: Data publicării:
Organizația Mondială a Sănătății recomandă amânarea vizitelor de rutină la stomatolog
Foto: Getty Images

Aparatul cu care s-a făcut anestezia copilului de 4 ani, din Argeș, care a murit după câteva zile a fost ridicat, marți, în urma unor percheziții la două firme medicale și la domiciliul medicului, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Argeș, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au percheziționat trei locații în Pitești și în Curtea de Argeș, în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul copilului mort după anestezie.

Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, precum și la domiciliul medicului care a realizat analgosedarea copilului

„Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri cu valoare probatorie, precum și un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale”, arată sursele citate.

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că descinderile au avut loc în cadrul dosarului în care este cercetată moartea unui copil survenită după o anestezie făcută la stomatolog.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri