Sfârșit de săptămână în trafic, pe DN1. Se circulă bară la bară spre stațiunile montane

Data actualizării: Data publicării:
Sfârșit de săptămână în trafic, pe DN1. Se circulă bară la bară spre stațiunile montane
Trafic rutier intens pe DN1, spre stațiunile montane Foto: Captură video / Poliția Română

Traficul rutier s-a intensificat pe DN1, pe sensul de mers către stațiunile montane, între kilometrii 132 - 133, iar răbdarea șoferilor este din nou pusă la grea încercare. În stațiunea Bușteni s-a format deja coadă de mașini, circulându-se cu 35 - 40 km/h, informează Centrul INFOTRAFIC.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al DN 1 Ploiești – Brașov. Astfel, traficul rutier este intens pe sensul către stațiunile montane, între kilometrii 132 – 133, în stațiunea Bușteni, fiind coloană în mișcare (35-40 km/h ), dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Posada și Comarnic (km. 104+500 de metri – 107), valorile de trafic fiind crescute și se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, circulația se desfășoară în condiții normale, cu aproximativ 20 de autoturisme/minut, valorile de trafic fiind așteptate să crească în orele următoare.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, cât și pe Autostrada Soarelui.

Poliția Română recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Citește și: Măsuri pentru litoral și zonele de munte, anunțate cu o zi înainte de weekend. Despescu (MAI): Vom lua decizii ferme

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri