Site-ul Aeroporturi București este funcțional luni. Companie: A fost atacat cibernetic în mod repetat, dar nu s-au pierdut informații

Data actualizării: Data publicării:
aeroportul otopeni
Aeroportul Otopeni

Site-urile CN Aeroporturi București au fost atacate cibernetic în mod repetat în ultimele zile, cel mai recent atac având loc în primele ore ale zilei de luni, fără să fie afectat serverul de e-mail sau să piardă informații, a precizat compania. La ora transmiterii acestei știri, site-ul bucharestairports.ro este funcțional.

În cursul ultimelor zile, serverele care gestionează website-urile CN Aeroporturi București au fost supuse la atacuri cibernetice repetate, a anunțat compania, într-un comunicat.  

Atacurile au fost de tip DDoS (distributed denial of service), ultimul dintre acestea afectând, în primele ore ale zile de 2 mai 2022, funcționarea website-ului bucharestairports.ro.

Pentru câteva ore, acest site a fost inaccesibil publicului dar, începând cu dimineața aceleiași zile, funcționarea normală a fost restabilită prin colaborarea între specialiștii CNAB și cei ai firmei care asigură găzduirea și mentenanța lui.

Nu s-au înregistrat pierderi de informații și nu a fost afectat serverul de e-mail.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri