Autoturism lovit de o locomotivă. Un bărbat a murit

Data publicării:
Masina avariata dupa accident.
Autoturismul lovit de locomotivă.

Un bărbat a murit şi o altă persoană a fost rănită, marţi dimineaţă, după ce un autoturism a fost lovit de o locomotivă, în localitatea Jucu, judeţul Cluj.

masina accident
Autoturismul lovit de locomotivă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, un accident a avut loc, marţi dimineaţă, în localitatea Jucu, unde un autoturism a fost lovit de o locomotivă.

Acolo au intervenit două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă de terapie intensivă SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la locul accidentului au fost găsite două persoane în afara autoturismului, dintre care una inconştientă şi una conştientă, dar care nu se putea orienta în timp şi spaţiu.

Persoana inconştientă a răspuns iniţial la manevrele de resuscitare, dar după două ore de încercări ale medicilor de a-i readuce semnalele vitale a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 72 de ani.

Cea de-a doua persoană rănită în accident a suferit multiple traumatisme şi a primit asistenţă medicală de la medicii SMURD şi SAJ, fiind transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri