După gafa Vioricăi Dăncilă, cuvântul “giroscop” a fost căutat mai mult pe internet în ultimele 24 de ore decât în ultimele săptămâni

Data actualizării: Data publicării:
giroscop google trends
Căutările pentru cuvântul "giroscop" pe Google Trends. Foto: captură Google Trends

Au fost mult mai multe căutări pe Google pentru cuvântul “giroscop” în ultimele 24 de ore, în România, decât în ultimele aproape 4 săptămâni, arată datele Google Trends, în contextul gafei Vioricăi Dăncilă, care a spus, marți, eronat, că președintele Klaus Iohannis a inventat termenul.

Astfel, apogeul căutărilor pe internet, începând cu data de 17 septembrie, pentru cuvântul “giroscop” a fost atins miercuri dimineață, la ora 08.00, când popularitatea termenului a atins valoarea maximă de 100.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fostul premier Viorica Dăncilă a spus, marți, la emisiunea “Studio Politic” de la Digi24, că preşedintele Klaus Iohannis a introdus cuvinte noi în vocabularul limbii române, dând exemplu cuvântul "giroscop".

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri